If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги все още си търся дисплей за километража понеже моя е малко развален...бях пуснал тема преди, но така и не получих дисплея така че все още търся ето така изглежда дисплея ми в момента ....
Attached Files
-------------------------------
ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++
Колеги все още си търся дисплей за километража понеже моя е малко развален...бях пуснал тема преди, но така и не получих дисплея така че все още търся ето така изглежда дисплея ми в момента ....
Колега обади ми се имам един дисплей
sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Колега зимай цяло табло,незнам дали ако земеш само дисплей ще се справиш ли с това финно запояване,по спомен има 24 малки крачета на платката,а пък ако аз примерно го продава и се захващам да разпоявам ще искам пари като за цяло табло Повярвай ми най-лесния начин е цяло!
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Дисплейчето не е запоено, на куплунг е
Не е проблем да се смени.
Лъжеш
В момента го гледам в ръцете ми,обаче има едно нещо,аз гледам табло от 99+ и там има разлика в дисплейте има вариант и тези преди 99 да са различни с различно захващане,това което в момента се опитвам да изкъртя определено е запоено
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
И моя дисплей / 146,1.4TS-2000 /, е с проблем - губи осветеност на габарит,къси и дълги! И е запоен! Обърнах всички морги по Г.Оряховица и наоколо, за ново табло, но от 3 броя нито едно не пасна! В смисъл, куплунзите се куплират, но уредите не показват вярно! Явно фейслифта няма аналог от по-старите модификации! Иначе за цяло табло ми искаха навсякъде твърдо 50 лева!
Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !
В момента го гледам в ръцете ми,обаче има едно нещо,аз гледам табло от 99+ и там има разлика в дисплейте има вариант и тези преди 99 да са различни с различно захващане,това което в момента се опитвам да изкъртя определено е запоено
Eee може Аз съм разглобявал на старите. Тия с бели цифри на черен фон. Там е с лентов кабел и куплунг на платката. Като гледам и на колегата е такъв
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Не е запоен! На куплунг е черния
sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Comment